یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت...

پایگاه خبری تحلیلی سیرجان برتر  

گل‌گهر با همکاری دانشگاه‌ها به دنبال خلق ارزش از ایده‌ها

مدتی‌پیش شرکت صنعتی و معدنی گل‌گهر تفاهم‌نامه ای با دانشگاه آزاد برای همکاری مشترک جهت بهره‌گیری بهینه از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه و شرکت منعقد کرد.

این اقدام در راستای تدوین یک برنامه جامع برای جهت‌دهی به سرمایه گذاران و شرکت‌های دانش بنیان به منظور تولید و تامین قطعات مورد نیاز منطقه است تا از این طریق به پایداری تولید و رشد اقتصادی همه ذینفعان کمک کند.

ارتباط بین دانشگاه، شرکت های دانش بنیان و فناور و شرکت‌های معدنی و هم‌سو کردن فعالیت‎های پژوهشی با نیازهای این بخش می‎توان در شکوفایی حوزه

پژوهش‎های معدنی و توسعه صنایع معدنی موثر باشد، گل گهر در سال های پیش هم به دنبال افرایش کیفیت و افزایش ظرفیت تولیدات، سیاست های پژوهشی خود را توسعه داده است.

به طوری که این شرکت همسو با سیاست‌های کلان اقتصادی و صنعتی کشور ارتقای زنجیره ارزش محصولات تولید شده مواد معدنی و فولادی در منطقه را دنبال کرده و همکاری با دانشگاه‌ها و شرکت های دانش بنیان و فناور هم در همین راستا تعریف شده است.

با توجه به تحریم ها، امکان به روزرسانی تجهیزات و امکانات صنایع با فناوری های روز دنیا با دشواری هایی رو به رو است به همین دلیل گل گهر با اتکا به توانمندی های داخلی و بهره‌گیری از قابلیت دانشگاه ها و شرکت‌های دانش‌بنیان روش‌هایی نظیر مهندسی معکوس، را برای ساخت تجهیزات صنایع و معادن استفاده می کنند.

در واقع به نظر می‌آید گل‌گهر به دنبال ارتقای مهارت‌های فنی و تخصصی منابع انسانی برای افزایش بهره‌وری است. بنابراین می‌توان گفت که مهم‌ترین منافع همکاری دانشگاه‌ها با شرکت گل‌گهر افزایش تولید دانش و تربیت افراد متخصص در رشته‌های مختلف مورد نیاز صنایع و معادن خواهد بود و نشان می دهد که این موضوع مهم‌ترین اولویت تفاهم نامه های گل گهر با مراکز علمی و پژوهشی است.

@Aseman_Mag

ما را دنبال کنید